Óvodai Hírek – Április

Óvodánkban 2012. 03. 26.-tól 04.10.-i időkeretben – jelenleg is zajlik a „Húsvéti Nyuszi” projekt. Már az előző héten beindult a munka. Az óvoda belső és külső területének díszítéséért köszönetet mondunk Huszkáné Zsemberi Évának, Baloghné Váradi Brigittának, Anka Ágnesnek és Takács Angelikának.

A szülők közösségéből összeállt  amatőr társulat eközben lázasan készült  a

„ Három Nyúl” című mese dramatizálására.

 Minden nap számtalan érdekes program várta  a gyerekeket .

A hétfői napunk nyuszi nézéssel indult. Két család is várta a gyerekeket nyuszi nézőbe és nyuszi simogatásra. Köszönjük a vendéglátást Kecskeméti Józsefnének és Daróczi Juliannának.

Kedden délelőtt a csoportszobákban a gyerekek tojást festettek, nyuszit színeztek, hajtogattak, ragasztottak.  A nyuszi váltó verseny jól megmozgatta a gyerekeket igazi csapatmunkára késztette a csoportokat.

Szerdán üstben főtt a sonka, a kolbász és a tojás melyet minden csoport megnézhetett Utasyné Marika néninél, akinek köszönjük a segítségét.

Ezen  a délelőttön a nagycsoportosoknak nyíltnap keretében osztottuk ki az Óvodai Szakvéleményeket melyekkel beiratkozhatnak az iskolába.

Csütörtökön közös tízóraira hívtuk a szülőket, a Gondozási Központ lakóit , majd megnézhettük a „Három Nyúl” című mese dramatizálását a szülők előadásában. Csodálatos élmény volt gyerek és felnőtt számára egyaránt. Köszönet érte a szereplőknek: Baloghné Váradi Brigitta, Széllné Branakovics Bernadett hegedűtanár, Antal Renáta, Pálinkó Erika, Tóthné Drabant Ibolya, Kátainé Tábit Éva, Zsemberi Beáta, Kovács Zsoltné,

Somogyi András, Dobos Péter.

Köszönetet mondunk:

Kalácssütésért: Laczkó Éva, Szemerédi Istvánné, Tábith Frigyesné

Kenyérsütésért : Gadics Antalné

Pénz adományért: Rostás Szandra

Egyéb adományok: Kósa Jánosné, Somogyiné Utasy Ibolya, Kovács Zsoltné, Antal Renáta, Kósa Szabolcsné, Ormándiné Kócsó Anikó, Gadics Antalné, Kátainé Tábit Éva, Pálinkó Erika,

Péter-Szabóné Csépe Anita, Tóthné Drabant Ibolya , Oláh Ildikó, Huszkáné Zsemberi Éva.

Pénteken délelőtt a fiúk kölnit hoztak és meglocsolták  a kislányokat.

Ezután tojáskeresés volt az udvaron.

A program folytatásáról a következő számban adunk tájékoztatást.

Pinjung Emilné

Igazgató helyettes

Fix EU Megszakítás