Óvodai Hírek

2013. 05. 23-án a Napocska csoport ballagás előtt megtartotta  a búcsúnapját közösen a szülőkkel.  A csoport megvendégelte a szülőket egy közös ebéddel, ezzel megköszönve a szülők három éves segítőkész munkáját. A képeket ide kattintva megtekinthetik

A szülők és a gyerekek megható műsorral és ajándékkal köszönték meg az óvónénik és a dajka néni áldozatos munkáját, majd a délutánt közös  játékkal  és beszélgetéssel folytatták.

2013. 06. 01-én  a Napocska csoport  a Faluházban tartotta meg Évzáró és Ballagási műsorát. Mivel  Egyházi óvoda vagyunk és  kiemelt szerepet kap programunkban  a hagyományőrzés így a  nagycsoportosok ennek megfelelően választották  évzáró műsoruknak  a Pünkösdölőt. A vezető óvónő és a középső csoportosok  elbúcsúztak a nagyoktól sok sikert kívánva az iskola kezdéshez. A képek ide kattintva érhetőek el.

ovodai_ballagas_baks045

2013.06.13-án  családi és sport napot tartottunk óvodánkban. Ezen a napon a szülők a gyerekekkel közös programokon ( kézműves foglalkozások, verseny, sport játékok, arcfestés, gyöngyfűzés, népi fajátékokkal való ismerkedés stb.) vehettek részt.

A napot egy közös tornával kezdtük, majd mindenki a számára megfelelő tevékenységgel folytatta a délelőttöt. A déli harangszó után együtt fogyasztottuk el a bográcsban készült finom ebédet és a szülők által sütött  süteményeket.  Ebéd után minden  gyerek vattacukrot kapott.

A napot közös focival és sport rendezvényekkel zártuk.

Pinjung Emilné
Igazgató helyettes

Fix EU Megszakítás