MÁTRIX ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA – Tüzelőanyagot kaphatnak a rászorulók

A MÁTRIX Alapítvány a Karitáció Alapítvánnyal és az Orpheus Egyesülettel közösen indított egy tüzelő anyaggal támogató segélyprogramot a szociálisan rászorult családok részére.

A három szervezet 2012 október – december hónapban fűtőanyagot (fát, brikettet, szenet) oszt rászoruló családoknak.

Néhány mázsányi tüzelő támogatásra számíthatnak a legrászorultabb családok akik számára a segítő nonprofit szervezetek házhoz is viszik a fűtőanyagot.

A jogosultság megállapításához néhány sorban kérelmet kell írni, melynek tartalmaznia kell a szociális rászorultságot (nagycsaládot, egyedüllétet, egyéb viszontagságot).

A kérelmet (postán, vagy személyesen) a KARITÁCIÓ Alapítvány, 6725 Szeged, Kálvária tér 31. sz. alatt található BioTér helyiségébe (hétköznap 10-14 óra között) kell eljuttatni.

A beérkezett kérelmek legrászorultabbjai számíthatnak tüzelő támogatásra.

A tüzelő anyag mennyiségének növeléséhez a támogatást nyújtó szervezetek várják támogató cégek, karitatív szervezetek jelentkezését is. A támogatást felajánlók a matrix@zug.hu címre írott levélben jelezhetik a felajánlásokat. A “Mátrix Segélyalap” OTP. 11735005-20553634 számlaszámára a téli segítségnyújtáshoz befizethető pénzbeli hozzájárulás is. A segítő program célja, hogy lehetőleg senki se maradjon a hideg téli időszakban egyedül vagy fűtés nélkül.

Megszakítás