„Hajrá Szent Miklós, Hajrá Baks!”

Hangzott el a kiáltás nem egyszer a lelátóról 2013 április 13-án szombaton, amikor a baksi Szent Miklós Katolikus Általános Iskola és Óvoda csapata megmérkőzött további 5 iskolával a NAGY VAGY TESCO-KUPA keretében.

Iskolánk történetében nem volt még ilyen jelentőségű sportverseny. Több mint 30 csapat nevezett, amelyek 5 középdöntő keretében ütközhettek meg egymással. A Szent Miklós a 2. középdöntőben mérhette össze tudását további 5 iskolával az ország különböző pontjairól.

Csapatkapitányunk Dér Henrietta volt a Sugarloaf együttes énekesnője, akinek személyében egy közvetlen kedves fiatal hölgyet ismerhettünk meg egy kicsit közelebbről. A gyerekek és a felnőttek is nagyon jól érezték magukat, hiszen látványos sorversenyeken vehettek részt. Kipróbálhatták magukat vizes és szárazföldi versenyszámokban egyaránt. A vizes számokban nagyon erősen kezdtünk, de az utolsó feladat nem úgy sikerült, ahogy azt megterveztük. A szárazföldön ennél ügyesebbnek bizonyult a csapat, hiszen a rekeszmászásban a győriekkel holtversenyben az élen végeztünk. Összesítésben az 5. helyet szereztük meg mindössze 3 ponttal elmaradva a 3. helyezettől. Ennek ellenére nem csüggedtünk el, mert élményekben gazdagon térhettünk haza és olyan ismert emberekkel találkozhattunk vagy gyűjthettünk össze aláírást, mint Katus Attila, Martinek János, Nagy Adri, Váczi Gergő, Azurák Csaba és Gaál Noémi.

Reméljük a következő szezonban is ott lehetünk és akár a döntőig menetelve öregbíthetjük iskolánk hírnevét.

Képek a galériában!

Fix EU Megszakítás