Gondozási Központ Hírei

Gondozási Központban 2013. március 07-én 10 órakor Antal Imre plébános meglátogatta idős ellátottjainkat, ahol lehetőséget biztosítottunk a hitélet gyakorlására. Közös imádkozás után beszélgettek a közelgő pápaválasztásról is. Következő találkozásunk 2013. március 26- án lesz, amikor is a húsvéti ünnepről fogunk megemlékezni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A Gondozási Központban 2013. március 07-én 11 órától megtartottuk a „Nőnapi” ünnepségünket. A Községi Önkormányzat virágokkal kedveskedett az időseknek. Ezen a napon az intézmény is köszöntötte a női ellátottakat. Versekkel és ajándékokkal kedveskedtünk nekik. Külön köszönetet mondunk Onozó Andrásnak, aki egy nagy csokor virágot és süteményeket hozott a hölgyeknek.

A Gondozási Központban 2013. március 08-án a Páva Népdalkör meglátogatta az intézmény ellátottjait, és Nőnap alkalmából ajándékokkal kedveskedtek. Az ünnepség közös énekléssel és beszélgetéssel zárult.

 A Gondozási Központban 2013. március 14-én az „1848-49-es Forradalom és Szabadságharc” tiszteletére megemlékezést tartottunk idős ellátottjainkkal. Ezen a napon felelevenítettük a történetét versekkel, korabeli énekekkel, melyeket közösen adtunk elő. Nagy öröm volt számukra, hogy emlékeztek az iskolás éveik alatt tanult versekre, dalokra, ezeket lelkesen szavalták és énekelték el.

 

Kovács Krisztián

intézményvezető

Fix EU Megszakítás