Gondozási Központ – Februári Hírek

A Gondozási Központ 2013. február 6-án Farsangi mulatságot szervezett az Őszirózsa Népdalkörrel közösen. Az ellátottjaink ünnephez kapcsolódó versekkel és mondókákkal készültek, amelyeket felolvastak. „Csöröge” fánkot sütöttünk az alkalomra. Beszélgettek a régi farsangi szokásokról, majd az alkalomhoz illő dalokat énekeltek. Nagyon jó hangulatban telt a délelőtt, mindenki jól érezte magát. Köszönjük Barna Ferencné segítségét a sütésben.

A Gondozási Központban 2013. február 07-én Antal Imre plébánossal közös beszélgető és imakört tartottunk, ahol mindennapi gondjaikat és örömüket megbeszélték. A plébános felajánlotta, hogy meglátogatja ellátottjainkat, s aki igényli, házszentelőt tart. A beszélgetés végén közösen imádkoztak.

A Gondozási Központ 2013. február 14-én farsangi mulatságot szervezett a Szent Miklós Katolikus Általános Iskola 4. osztályos tanulóival. Táncos, énekes mulatsággal kedveskedtek az idős ellátottjainknak. Régi népi hagyományokat elevenítettek fel és adtak elő a „Balázsolás” jegyében.

Kovács Krisztián

intézményvezető

Fix EU Megszakítás