Tisztújító közgyűlést tartottak Bakson – kistelekjaras.hu

A Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének Baksi Csoportja tisztújító közgyűléssel zárta az évet, ahol öt évre megválasztották az új vezetőket

 

November 26-án megtartotta tisztújító évzáró közgyűlését a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesületének Baksi csoportja. A rendezvény háziasszonya, Kecskeméti Józsefné a Faluházban fogadta a 65 tag mellett Baks község polgármesterét, Búza Zsoltot és feleségét, Lépné Soós Anita és Dobos Péter Pál alpolgármestereket, az egyesület elnökét, Ciumandru Angélát, Szabó Éva és Fülöpné Tari Katalin vezetőségi tagokat, valamint Bakony Zoltánné és Mihály Ferencné vendégeket. Testvértelepülésünket, Tiszakálmánfalvát Kiss Gyula, Újvidék alpolgármestere és felesége képviselték.

A közgyűlés levezető elnök szerepét Cimberné Maszlag Anikó vállalta, aki rendkívül jól és precízen vezényelte le a hivatalos részét a közgyűlésnek.

A közgyűlésen 65 tag vett részt, így határozatképes volt. Nyílt szavazással a tagok ismételten Kecskeméti Józsefnét választották meg titkárnak, Sebők Jánosnét, Horváth Istvánnét, Gémes Imolát  pedig vezetőségi tagnak. A megyei küldött közgyűlésbe küldöttnek Gémes Imolát választották meg egyhangúlag. Mandátumuk öt évre szól.

baks_20161130_001

Mint azt az elnök asszony beszédében is elmondta, dicséretes és példaértékű az a hozzáállás, önzetlen tenni akarás és segítő szándék, melyet a titkár, valamint a vezetőségi tagok mutatnak Bakson. Köszönetét fejezte ki a helyi önkormányzatnak és Búza Zsolt polgármesternek a támogatásért és külön elismerte Kecskeméti Józsefné családját is, akik Marika minden egyes szervezésében bástyaként állnak és segítenek nemcsak Marika, hanem az egész baksi csoport mögött.

Így tették ezt most is, hiszen a választást követő ebédről szintén ők gondoskodtak. A kiváló marha- és pacalpörköltek mellé desszertként sütemény és jó beszélgetés, nótázás volt tálalva.

Köszönetünket fejezzük ki a szervezőknek, támogatóknak és segítőknek egyaránt!

Kecskeméti Józsefné
Fix EU Megszakítás