Ismét sikeres Gyereknap Bakson!

2015 május 31-én vasárnap ismét megrendezésre került településünkön a Gyereknap. A Magyar Vöröskereszt által meghirdetett Kenedi programon nyert összegnek és Baks Község Önkormányzata támogatásának köszönhetően az idén is színvonalas gyermeknapi programot szerveztünk.

A rendezvény lebonyolításában oroszlán szerepet vállalt a Csillagház, a Közösségi ház, a Faluház, az iskola és SzMK tagjai, a Családi napközi, a Mozgáskorlátozottak Egyesülete és a Gondozási Központ dolgozói. Ennek köszönhetően több féle játék programot látogathattak meg a kikapcsolódni vágyó gyerekek. A következő programokon vehettek részt:

ping-pong, népi játékok, arcfestés, csillám tetoválás, célbadobás, lufi terelgetés, íjászat, kézműveskedés, kirakózás, ugrálóvár, trambulin, buborék fújás, kötél fonás, ügyességi akadálypálya, zsákba futás, kötélhúzás.

A különböző állomásokon begyűjthető zsetonoknak köszönhetően a szép számban kilátogatott gyerek-sereg, mintegy 1500 db helyben sült palacsintát fogyaszthatott el. Bátran mondhatjuk az Ő nevükben is, hogy köszönet illeti a támogatókat, a szervezőket és az önkénteseket.

 Képek:

                                                                                              A szervezők

Fix EU Megszakítás