Beszélgetés Farkas Sándor országgyűlési képviselővel az október 2-i népszavazásról

Október 2-án szavazunk a betelepítésről.

Miért írtak ki népszavazást róla?

  • Mindannyian látjuk, hogy mind Afrikában, mind Ázsiában óriási népességrobbanás van az utóbbi ötven évben. Ezek a tömegek az internet elterjedésével mind közelebb érzik magukhoz Európát, amely számukra mesés összegű segélyt ígér, ha idejönnek. Azokból az országokból, ahol háború robbant ki, vagy természeti katasztrófa is sújtott egyes segélyszervezetek egyenesen Európába terelik az embereket. Ez a népvándorlás, mint látjuk, katasztrófát okoz Európában. A vita központi kérdése, hogy a magyar Parlament beleszólása nélkül Brüsszel döntsön kik telepedhetnek le itt, vagy mi magyarok dönthetjük ezt el.

Tehát arról szavazunk, hogy mi dönthetünk saját sorsunk felett, vagy erről ezentúl Brüsszelben fognak?

– Igen. Választás előtt állunk tehát, hogy Magyarországot magyar országnak vagy valami egész másnak akarjuk-e? Választanunk kell, hogy olyan országot akarunk-e, ahol együtt kell élnünk olyanokkal, akik nem ismerik és nem tisztelik a kultúránkat, a törvényeinket, ahol megszűnik a mindennapok biztonsága.

A mostani döntésünkkel szembeállunk az európai értékekkel?

– Pont ellenkezőleg. Európában elsőként mi magyarok védhetjük meg Európát azoktól, akik Brüsszelben a jövőnket idegenek tömeges betelepítésében látják.

Amikor nemet mondunk egyszerre megvédjük Magyarországot és megvédjük Európát is!

Október 2-án meg kell üzenünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék: NEMet mondunk a kényszerbetelepítésre, NEMet mondunk Európa és Magyarország tönkretételére!

Fix EU Megszakítás